Friday, August 15, 2014

Nimee

Seurailin juuri blogini liikennetietoja (pientä turhamaisuutta? Ei toki. Haluan vain asiaani tunnetuksi, ihan totta...) ja hämmästykseni oli suuri, kun löysin oman blogini Luonto-Liiton Kulutus.fi -sivuston linkkilistalta.  Paitsi sitä, ettei tuo mainittu liikenne ole mitenkään hurjan suurta (ainakaan kommentien määrästä päätellen, senkin hiiviskelijät), ja vaikka olen itse jätekysymyksistä enemmän, kuin innoissani, en ole itse pitänyt tätä blogia juuri hmm, pientä puuhastelua kummempana.  Voin myöntää tässä ja nyt, että koen, että minun pitäisi kirjoittaa vielä paljon enemmän. Aluksi tuntui, ettei minulla ollut ideoita, nyt niitä suorastaan pursuilee, ja/mutta kun muutakin maailmanpelastamista mm. nk. työn merkeissä on suoritettava. 

Olen kuitenkin iloinen, että olen päässyt kyseiselle listalle.  Kulutus.fi muuten tarjoilee kohtuulliseen elämään ja jätteiden vähentämiseen sivun verran mainioita vinkkejä.

1 comment:

  1. Lisääpä blogisi kokeeksi Blogilistaan. Ei välttämättä aiheuta joukkoliikennettä tänne päin mutta varmaan kuitenkin kevyttä liikennettä.

    ReplyDelete